tisdag 26 april 2016

Två saker kan bockas av

Äntligen klart med lokal och fotograf! Känns jätteskönt, men kan inte riktigt slappna av förrän vi hittat vigselförrättare och musiker.
Utan vigselförrättare inget bröllop så den detaljen är "ganska" viktig. Har mailat en idag och ska börja ringa runt på torsdag om jag tills dess inte fått ett positivt svar från honom.
Har kontakt med två musiker men inte kunnat boka förrän jag vet klockslag för vigseln. Hoppas att någon av dem finns tillgänglig när jag har all info som behövs.
MEN, vi har bokat lokal och fotograf vilket ju gör att det känns som att vi är halvvägs med det grundläggande.

Igår var vi till Wirsbo herrgård där vi stämt möte med ställets vd Lotta. Vi visades runt och lade fram våra önskemål i grova drag. Fick ett mycket gott bemötande och stället var underbart fint. I sommar när vi ska vara där kommer det att vara nyrenoverat också. Så vi har bestämt att där får det ske. Vigsel, middag, fest och övernattning på ett och samma ställe. 

Sedan har jag idag bokat fotografen Johan Bokström från Eskilstuna. Han ska fotografera oss två innan vigseln för porträttbilder mm och vara med under vigseln och även fotografera våra gäster. Sammanlagt kanske sisådär tre timmar.

Vi mötte en sällskaplig katt när vi var till herrgården.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar