torsdag 14 april 2016

Var ska vi vara?

Plats för vigsel och middag har inte varit helt lätt att bestämma och hitta.
Vi har haft två val som vi funderat på.
Det ena att hyra en stuga eller ett hus där vi kan vigas, ha middag och låta gäster sova kvar. Ett alternativ i mer hemmiljö där vi skulle ha cateringmat och vara "för oss själva" alternativt vara på en herrgård eller ett slott och få allting serverat.

Det lutade länge åt stugalternativet då det skulle bli billigare och vi skulle vara mer ostörda och få duka och dekorera helt efter eget tycke. Kraven var dock att huset inte skulle ha grannar precis intill och rymma 10 personer. Det skulle också vara ganska fräscht och husdjur skulle vara tillåtet eftersom vi tänkte hyra i en vecka och bo där några dagar innan och efter bröllopet.

Mailade fem stycken husägare med lämpliga hus. Fått svar från två(!) som meddelat att det tyvärr redan är uthyrt vår tilltänkta vecka. Tre st har inte ens bemödat sig att svara.

Vi har fått ta till plan B dvs herrgårdsplanen och har nu kontakt med ett ställe som vi preliminärt bokat. Nu hänger det mycket på om vi hittar en vigselförrättare som kan det bestämda datumet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar